Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2011 22:34 - Фестивал СлънцеЛуна ще изгрее в Шоплука!
Автор: momera Категория: Туризъм   
Прочетен: 2904 Коментари: 1 Гласове:
1



„СлънцеЛуна“ – Фестивалът, който празнува Вечния Свят!

ИДЕЯТА: Проект за Устойчиво Развитие на Фестивалния Туризъмё базиран върху древни традиционни празници, вплитащ мистични риуали, традиционно и съвременно изкуство, посветени на символите на живота - първите божества в културите на народите – Светилата Слънце и Луна.

Осъществяването: Фестивал „СлънцеЛуна“ е първия по рода си в България и се проявява за първи път в „Триградското Ждрело“,  в пазвата на Родопа Планина, в отдалечеността на 2001 година, в близост до тракийските корени на предците.  Феноменалния свят на Природата и Творческия свят на човека се съчетават в своята цялост чрез магията на общуването. От допира се появява  моментът „сега“ – мигът, чиято продължителност се измерва не с време, а с интензитет, индивидуално преживян от всеки. Уникалността на този контакт е в създалото се поле. Попадайки в това поле, творческата природа автоматично се отключва и процесите текат чисто, необременено и директно.  Ражда се Изкуството на Сърцето, чиито емоции зареждат атмосферата с толкова много положителна енергия, че думите, снимките, дори филмите са само един мъничък статистически факт. Дори спомените са обагрени от толкова много усещания, че цветовете, звуците и формите са само фон. На Срещата. Със Светлината. В една организирана Импровизация на Духа, чието присъствие се оказва тотално.  В Невъобразимата  едновременност на минало, настояще и бъдеще, контрастираща с всепроникващото усещане за любов без причина. Седем летни и две зимни издания, различни като цветовете на дъгата, но винаги изобилно Светли!

С Благодарност.  

 

Този Проект е отразен във всички национални медии,  телевизии, туристически и културни интернет портали и новинарски сайтове. През годините. 

Посветени са му няколко филма, няколкостотин ленти и CD-та със снимки. И отдавна живее в сърцата на всички, които са се срещали с него, ще се срещнат или току-що са чули новината. Ще има Осмо Разширено Издание, посветено на Осъзнатото Добруване. Когато Чудото отново се случи. Слънце и Луна във Вселената от Светлина. 

http://sunmoonfest.com

Добруване и Виделина за Всички!











 

 


 


Тагове:   фестивал,   слънцелуна,


Гласувай:
1



1. eonalightholder - Zdrasti Mo
06.07.2011 14:05
Vijdam che e bilo strahotno. Az dadoh na Ani koordinatite na momcheto ot Shopski ansambul ,dano vi e svurshil rabota.
Pozdravi i usmivki.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: momera
Категория: Туризъм
Прочетен: 220021
Постинги: 23
Коментари: 92
Гласове: 100
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930